Hello My Name Is

nickolette

събота, декември 24, 2005

christmas and crucifixion

може би не го оценяваме и все ни влекат чужди учения и култури (източните например), но имаме страхотния късмет да изповядваме една от най-красивите и със сигурност най-хуманната религия. имаме си Иисус! а Той носи такъв заряд и емоция, каквито нито един будист не познава. да обърнеш и другата буза е чисто християнска фолософия - уникална, радикална, но възприета. защото живеем с убеждението, че Той ще се погрижи за нас... защото вече се е погрижил!..

коледните чудеса вече започнаха да се случват, така че бъдете на щрек.
I know I'm gonna die so my revenge is living well
Oh Lord, make me pure
- but not yet

Етикети:

7 Comments:

  • At 5:07 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    religiqta e prosto instrument ...vqrata e drugo neshto

     
  • At 11:36 пр.об., Blogger nickolette said…

    предпочитам да гледам на религията като на инструмента, който прави вярата малко по-рационална, като на вълшебна приказка с поуки :)

     
  • At 3:00 сл.об., Blogger rės said…

    честито рождество ;)

     
  • At 1:12 сл.об., Blogger chinchillah said…

    Ей догодина обещавам да си направя списък на чудесата! доста станаха тия дни.. малки, но чудесни.. ма кат не помня :( т'ва кратковременната памет лоши шеги си играе с хората..

     
  • At 3:34 сл.об., Blogger nickolette said…

    нали :)
    беше прекрасна година!

     
  • At 12:03 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    4ovek ne se razda s religiata,a ja izbira.dali 6te e hristianstvo ili budizam...zavisi na kakva 4estota e nastroena du6ata,za kakvo e otvorena.li4no za men istorijata za Iiisus e edno ot nai-uspe6nite izobretenija za masova manipulacija i promivane na mozaci.ina4e vjarvam v kolednite 4udesa,no te njamat ni6to ob6to s Rozdestvoto na Spasitelja.babite ni/pone mojata/slaga6e krast na poga4ata,no izpalnjava6e koledni rituali,koito sa mnogo dale4 ot hristianskoto u4enie...balgarite sa ezi4nici dalboko v du6ite si i mislja,4e vinagi 6te bade taka.
    strahoten blog,6te go sledja s ogromno udovolstvie i ljubopitstvo!pozelavam 6tastliva i iznenadva6ta nova!i kakto njakade 4eto4 i mnogo mi haresa "..i da glezim pove4e du6ite si!" :))
    pozdrav,Rada

     
  • At 8:35 сл.об., Blogger nickolette said…

    да поглезим и телата си, казвам аз ;)р
    съжелявам, че чак сега виждам коментара ти. благодаря! хубава нова година и на теб!

     

Публикуване на коментар

<< Home