Hello My Name Is

nickolette

неделя, януари 15, 2006

край с идилията

научих потресаваща новина - на Иракли ще се или вече се строи комплекс.
не разбирам защо нищо не е съобразено с нуждите на хората! на Иракли нямат нужда от комплекс. нямат нужда от каквото и да било. беше си прекрасно просто така. хората искаме уединено, диво място, да спим на плажа в чували или на палатки, да няма къде да се изкъпем от солената вода и да ядем едно и също в едиствената кръчма. не съм видяла някой недоволен или изнервен. напротив - всеки се връща отново. води и други със себе си. сега всички тези хора ще бъдат отблъснати и принудени да търсят друго такова кътче. само че друго няма, защото на Иракли и пясъка звъни.

Етикети:

7 Comments:

  • At 9:07 сл.об., Blogger nickolette said…

    hopefully!

     
  • At 1:25 пр.об., Blogger vlad said…

    Пичовете решиха да бастисват и Камен Бряг, нагоре...
    заедно с Тюленово и...
    абе не ми се мисли.
    И то не комплекси ами...
    Но и комплексите не са...
    Сетих се за вица с мутрата, базуката и "комплексите" и мисля да поискам от Дядо Мраз едно РПГ поне за следващия рожден ден.

     
  • At 11:54 пр.об., Blogger nickolette said…

    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! само не и Камен бряг! добре де, не е ли забранено строителството там? не се ли водят резервати или нещо такова?..
    и освен с базука, няма ли как да се спрат.. *отчаяно*

     
  • At 2:43 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    о, щефчето на иракли вече го знаем кое е даже. още миналата пролет се разхождаше по пясъка с ултра скъп и добре изглеждащ тъмен костюм, който навръщане носеше в ръце и шляпаше по гащи и цайси (гууд луукинг дребосък ;щ). после в колата си, отвори дебела папка с проекти и заобръжда по телефона току-що видяното. комплекса е по-огромен от огромен, наистина (едни приятели, които също обожават мястото, го градиха на 3д, но снимки няма, конфиденциално е, соре) предполагам за да оправдае строенето на път, водопровод и подобен инфраструктурен шит, който успя поне да ги забави. р.и.п. имаме и на градина подобен вече. на печелившите честито ;щ
    осфен тфа кфи резервати в държавата Рушветия.. лифтовете на банско са построени в/у национален парк, където дори късането на цветя е забранено. няма спиране. някои окрадоха държавата и сега имат по милиард-два-три-пет за пране. thats life..here

     
  • At 5:28 сл.об., Blogger Foxe aka Elitsa Ganeva said…

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

     
  • At 5:30 сл.об., Blogger Foxe aka Elitsa Ganeva said…

    споделям недоволството...
    създаването на комплекси не води до нищо добро, за което свидетелстват повечето български курорти...какво да се прави.
    RPG e решението. те перат - ние стреляме

     
  • At 3:41 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    da wi kaja taq sybota obhodih Tulenowo i Kamen brqg, ne zabelqzah stroitelstwo, wypreki 4e we4e kydeto i da otida po kraibrejieto samo za towa se oglejdam! predi nqkolko sedmici stignah i do Obzor, tam kuco i sakato stroi ta se kysa!!! otwrat!
    do Irakli taka i ne uspqh da stigna. ne sym wijdala towa raisko mestence, samo sym 4uwala ot poznati slu4ki. znam 4e ima proekt za izkustwen ostrow sreshtu brega, shte se nasipwat sloewe i nqma wryzka sys stroeji. zasega!

    kofti, imah planowe za towa lqto da otida i da se razmaja tam...

     

Публикуване на коментар

<< Home