Hello My Name Is

nickolette

понеделник, февруари 27, 2006

мразим злото

всичко започна когато попаднах на този флаер. гладна за реге, рага и лайфове, трябваше да измисля хищен план, за да отида. (в Пловдив не познавам никой, при който мога да отседна.) в крайна сметка процедирах както обикновено - пуснах мълвата и оставих нещата да се случват. отзоваха се 2ма от любимите ми трип-партньори. съчетахме концерта с каране, а за целта най-подходящ се оказа варианта да се върнем в Чепеларе. тръгнахме на 23. 02. вечерта, точно когато започваше срещата Левски-Артмедия. коментаторите от радио Гонг имаха доста добри попадения и това заедно с еуфорията от победата направиха пътуването... абе готино си беше! сравнимо единствено с полуфиналите на Евровизия...
следващите 3 дни ставахме в 8, в 9, 30 бяхме на пистите в Пампорово, и добре че за разлика от нас, хората с лифтовете са благоразумни и свършваха работа в 16, 30. през деня карах, а през нощта сънувах, че карам. последния ден на последното спускане изобщо не можех да владея краката си. изхвърчах, забих се в една ледена буца и осуках коляно. не е страшно - слагам му лед. важен е урока...
като че ли най-силен катализатор на емоции бяха скиорите. не, не ги мразя. просто предпочитам да не са наоколо. предпочитам да не ме ръгат със щеки, да не ми тъпчат борда, докато се врат като овце за лифта, да не се разпростират по цялата ширина на пистата, особено когато е равно и ми убиват инерцията. добре де - и ние "бутнахме" един нещастен скиор тъкмо докато се качваше на лифта до нас. беше непредумишлено, но не и без да искаме. посмяхме се хубаво :) все пак лайт-мотив на трипа ни бе "мразим злото".
26. 02. 2006 г. Пловдив се оказа крайно негостоприемен - студено, влажно и пълно с лъжци. след часове лутане намерихме Петното. понапихме звездата и за малко да провалим партито ;)) а там програмата беше пълна. озовахме се в клип на Saen Paul - много хора, топли цветове, нисък таван, запалки, тарамбуки,... на второто или третото парче от лайфа стана мелето. музиката спря, но хората с тарамбуките продължиха. i wish u could feel the vibes..
за капак открих и рода там. по-точно те ме откриха. имам най-готските четвърти братовчеди на света! - слънцата Мошеви :)
в 6 сутринта си бях в леглото.

Етикети: , , ,

8 Comments:

  • At 10:23 пр.об., Blogger stnle said…

    kak sprq muzikata? kakvo mele? nqkoi se e sbil? ili tehnikata se precaka?
    snimki ot tui party v plovdiv ima mislq na u33a.blogspot.com kato cykne6 na linkvete varhi "Keti" ;)

     
  • At 3:16 сл.об., Blogger nickolette said…

    ее мерси за снимките!
    спряха музиката заради боя и почнаха да ги разтърват.. испанец ли, китаец ли, къв беше не го познавам. всички бяха срещу един, един срещу всички ;)р през това време растите с тарамбуките подхванаха един бесен ритъм и сякаш напрежението ескалира с бийта.
    важното е, че не боя бе гвоздея на програмата.

     
  • At 4:13 сл.об., Blogger chinchillah said…

    Само финалните няколко часа от трипа си изтървала, ма ти тогава си и почиваше.. Имаше неконтролирани от горните нива на съзнанието речитативи.. Видения изтъкани от мрак и мъгла.. И много мистика :Р
    А относно боя - хип-хоп -а трябва да боли :Р

     
  • At 4:29 сл.об., Blogger nickolette said…

    хип-хопа нека боли. регето да радва ;)

     
  • At 4:35 сл.об., Blogger chinchillah said…

    е то си беше хип-хоп сблъсък, имайки предвид слуха за причината.. т'ва, че на реге парти се случи е просто лош късмет.. Ако ходеха по рейвове можеше и там да стане..

     
  • At 1:27 сл.об., Blogger stnle said…

    ili v biad :)

     
  • At 8:00 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    heh :) това е, защото на Испанеца му била голяма устата, за боя де. :) Иначе партито беше яко...
    Май имам честа да познавам (макар и бегло) брадчед ти Мошев, покрай 187 и още един отбор боляри :Пп

    снимки от Петното

    ~ganjapuffin`

     
  • At 10:39 сл.об., Blogger nickolette said…

    даам феноменални са :) само поразии покрай тях!

     

Публикуване на коментар

<< Home