Hello My Name Is

nickolette

петък, юни 08, 2007

chapter six work ethics

приятелчета, бях лишена от компютър за малко, а и от време. не смея да кажа, че съм се оправила, да не се тръшна пак. не е истина колко суеверен става човек като завалят гадостите...

тия дни тук е забавно. имаме нов тренер, който продавал по 20 договора на ден. много е свеж и надъхва всички. освен това се закача с мен скришно, което си е истинско приключение, като се има предвид, че с другите въобще не си говоря. не защото аз не искам.

като казах "закачки" - "флиртове", днес на срещата се появи manager-а от другия офис - Detroit South (ние сме North). там са останалите international students и двама вече са уволнени. флиртували с клиенти на вратите и кучките се обадили във фирмата и искали да ги съдят. като реакция, освен уволненията, шефа на нашата компания е разпратил писма до всички офиси, в които се обяснява как да не се опитваме да целуваме клиентите. а да се получи писмо от шефа, както разбирам, никога не е било.. това е най-забавното нещо, което съм чувала от седмици..
мормоните вече се разкайват, че са ни наели. sweet!

quiz: защо мормоните винаги ходят по двама?

Етикети: , , , , , ,

5 Comments:

  • At 2:06 пр.об., Blogger Pavel said…

    лелее, тия колко са изгърмЕлиии.... трябва на целия американски народ да му се организира насилствено наливане в устите на ракия и масово ебане (префинените дами да ме извинят за грубия език). само това ще реши насложената с годините психологическа обремененост

    а за мормоните... по двама, за да може винаги да има свидетел, че никой не се е 'сношавал' преди сватбата.

     
  • At 6:50 пр.об., Blogger nickolette said…

    heheh da. trqbwa postoqnno da se wijdat, ako ne, pone da se chuwat, za da sa sigurni, che drugiq ne sygreshawa neshto..

    po wreme na misiq, ne im e pozwoleno da gledat tv, slushat muzika ili sedqt na kompiutyr - gubi se wreme, prednaznacheno za uchene i propowqdwane.

     
  • At 2:27 сл.об., Blogger Foxe aka Elitsa Ganeva said…

    ohhh male...se6tam se vednuj kak se ebavah s nqkakvi mormoni v parka, dosta smotani hora..
    vsu6nost..hora li sa izob6to?!
    sigurno im mahat hromozomi na tiq!

     
  • At 7:47 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    а и за мормоните...не е ли и за да ги опазят? все пак те ходят в разни страни, където не са много толерантни към нови релгии или по-конректно към тях. смятат ги са секта и т.н.

     
  • At 6:27 пр.об., Blogger nickolette said…

    ami te kydeto i da otidat imat obosobena cyrkwichka. moje da e normalna sgrada, koqto w nedelq polzwat za cyrkwa. i se podkrepqt, da. i btw sami si plashtat misiite. wseki mesec wkarwat po 400 li, 600 li dolara po smetkata na cyrkwata, a tq im otpuska po 100$ na mesec mai beshe, bez znachenie w Africa li sa gi pratili ili w Ewropa.. i towa w prodyljenie na pone 2 godini, postypleniq ot desetki hilqdi misioneri.

    za dwoikite, moje i da gi pazqt taka, no towa koeto te mi kazaha, e che se debnat edin drug, zashtoto ne moje da se razchita samo na twoqta sywest. toq, s koito jiweesh moje da te dokladwa primerno, che slushash muzika i krai s misiqta ti, no e i plashtaniqta. i im smenqt partniorite na nqkolko sedmici ili meseca.

    dnes na moite im kazah, che kato se pribera shte otida da si goworq s mormonite w bg, shte gi shashna kolko znam i shte im iskam knijkata s prawila, koqto winagi si nosqt w djoba i moite wikat "uuuaaa, znaesh li kwo shte znachi towa za tqh.. wse edno nqkoi da doide pri teb da ti iska dogowor, no ne za 1 godina, a za cql jiwot" :) phh

     

Публикуване на коментар

<< Home